Trage computer

U herkent het vast wel, de nieuwe computer was in het begin lekker snel en na verloop van tijd wordt de pc trager en trager. Het opstarten duurt minuten en eenmaal opgestart lijkt de pc met van alles bezig te zijn. Via hulp op afstand kunnen wij uw computer controleren en u van deze ergernissen afhelpen.

Een trage computer sneller maken

Een computer verandert dagelijks, door gebruik, door nieuwe installaties en door de noodzakelijke updates. Een computer hou je om die reden nooit zo snel als in het begin. Toch is er nog best wel wat te doen om een trage pc weer sneller te maken. De oorzaak is natuurlijk belangrijk en dat zal moeten worden uitgezocht.

Trage computer sneller maken via computerhulp op afstand

Computeropschonen.nl kan u daar via hulp op afstand mee helpen. Via onze speciale computerhulp op afstand software zullen wij uw trage pc sneller maken. Uw pc wordt op diverse punten geoptimaliseerd en geconfigureerd. Overbodige programma’s die automatisch worden gestart, kunnen met uw toestemming worden uitgezet. Als er hardwarematige aanpassingen nodig zijn, krijgt u van ons een duidelijk advies te horen.

De tijdsduur voor het sneller maken van uw pc is geheel afhankelijk van de snelheid van uw pc en zal tussen de 35 en 60 minuten duren.

Werkwijze computer sneller maken:

  • Via computerhulp op afstand!
  • Computeropschonen.nl zal u door de eerste stappen begeleiden, hierna hoeft u zelf niets meer te doen!
  • De computer zal meestal 1 tot 2 keer opnieuw moeten worden opgestart

Bel 0314 64 23 18 om een afspraak te maken voor het sneller maken van uw computer, of maak een afspraak via de contact pagina op onze website.

“Ervaar het gemak van computerhulp op afstand!”