Hoe werkt het?

Met behulp van TeamViewer kunnen wij het beeldscherm van uw computer bekijken. Ook kunt u ons extra rechten verlenen, zodat wij uw PC over kunnen nemen. Hierdoor is het mogelijk om u via ”hulp op afstand” optimale ondersteuning te bieden bij het oplossen van problemen. Een veel voorkomende vraag als “wat ziet u nu?” valt weg, aangezien wij samen naar hetzelfde scherm kijken. Kortom, wij kunnen u op afstand helpen met het oplossen van bijna alle computerproblemen; van software installatie tot virussen verwijderen. Wij kunnen uw computer op een goede en veilige manier op afstand bedienen, terwijl u meekijkt!.

Betrouwbaar

TeamViewer is een zeer veilige oplossing voor onderhoud op afstand en geldt naar de huidige stand van techniek als volkomen betrouwbaar. Ondanks firewalls, geblokkeerde poorten en NAT-routers voor lokale IP-adressen kan een veilige verbinding opgezet worden. Het product is DIN en ISO gecertificeerd en heeft van het Verbond van IT Deskundigen en Experts de hoogst mogelijk onderscheiding gekregen. Wij hebben dan ook bewust gekozen om deze oplossing te gebruiken voor hulp en onderhoud op afstand.

Één van de grote voordelen van deze software is dat hij niet geinstalleerd
hoeft te worden, alleen gestart.

Uitleg werking TeamViewer

De eerste stap bij het tot stand brengen van een verbinding op afstand, is het telefonisch contact tussen de klant en computeropschonen.nl (Bouwman ICT-Web). Wij zullen u voorstellen om een TeamViewer sessie te starten om het probleem te bekijken.

Hulp op afstand starten

  • Klik op onderstaande button om de hulp-op afstand applicatie te downloaden.
  • Klik op ‘Uitvoeren’ – Klik daarna op “Ja” in het gebruikersaccountbeheer.
Hulp op afstand software nu downloaden

Nu wordt TeamViewer geopend en wacht tot er staat ‘Gereed voor verbinding (beveiligde verbinding)’.

Geef computeropschonen.nl (Bouwman ICT-Web) uw ID-nummer en Wachtwoord door, en de verbinding wordt tot stand gebracht. Nadat de verbinding tot stand is gebracht kunnen wij uw beeldscherm zien en indien nodig uw computer bedienen. Dit kunt u weer uitschakelen door op de knop cancel van TeamViewer te drukken. De sessie (hulp op afstand) wordt dan per direct verbroken. Zodra TeamViewer wordt afgesloten, wordt de verbinding tussen u en computeropschonen.nl (Bouwman ICT-Web) verbroken. Het wachtwoord wordt automatisch gewijzigd zodat wij nooit ongevraagd in uw computer kunnen komen. Dus waar u als gebruiker ook voor kiest, u houdt altijd de regie in handen.

Wilt u weten of wij uw computerproblemen op afstand kunnen oplossen, vul dan uw gegevens in op de contact pagina van onze website!. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

“Ervaar het gemak van computerhulp op afstand!”