Direct computerhulp op afstand!

Computerproblemen komen altijd ongelegen en altijd wilt u een snelle oplossing. Computeropschonen.nl kan dit voor u bewerkstelligen!. Wij kunnen u via ons internet “computerhulp op afstand” helpdesk tool, hulp bieden, om hiermee uw problemen op te lossen!.

De meest voorkomende computerproblemen zijn:

  1. Uw computer werkt trager dan normaal.
  2. U kunt uw computer niet meer opstarten.
  3. U denkt dat uw computer door een virus geïnfecteerd is.
  4. U kunt geen e-mails meer ontvangen en/of versturen.
  5. Uw draadloos netwerk wordt niet gevonden.
  6. Uw computer loopt steeds vast.
  7. U kunt niet meer op het internet komen.
  8. Uw computer wordt enorm warm en schakelt telkens uit.
  9. Uw draadloos netwerk is onstabiel.
  10. Uw computer maakt rare geluiden.

Wij kunnen uw computer op afstand optimaliseren, configureren, virussen verwijderen enz. Kortom, wij kunnen al uw softwarematige problemen snel en vakkundig oplossen, zodat uw computer weer snel en naar behoren functioneert.

Computerproblemen oplossen via computerhulp op afstand software

Om u als klant hulp op afstand te kunnen bieden, maken wij gebruik van software van TeamViewer. Deze software is speciaal ingericht voor het starten van een ondersteuningssessie op afstand. Via deze weg kunnen wij uw computerproblemen, veilig ,snel en naar behoren oplossen!

Eigenlijk is ons remote supporttool (TeamViewer) geen softwarematige installatie op uw computer, maar ons helpdesksysteem werkt zo dat de software vanaf internet wordt uitgevoerd en in het intern geheugen van uw computer wordt geladen. Als na het verbreken van de helpdesksessie uw computer wordt herstart, is deze software weer verdwenen uit het geheugen. U hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat er iets achterblijft. Daarnaast is het ook niet nodig uw computer of router verder voor te bereiden op het gebruik van Teamviewer. Teamviewer werkt over poort 80 (http) of wel de internetpoort, hierdoor zal het op elke computer met een werkende internetverbinding, en uiteraard een Windows installatie, waar dan ook ter wereld werken.

Profiteer van onze landelijke service Direct computerhulp op afstand! Het is uw muis op afstand aan ons overdragen zodat wij tijdelijk het beheer van uw pc overnemen.

Via de TeamViewer button op onze website maakt uw computer contact met onze reparatiecomputer, een automatisch proces van een aantal seconden. U kunt onze handelingen op uw eigen beeldscherm volgen.

Bel 0314 64 23 18 en wij helpen u van uw computerproblemen af, of maak een afspraak via de contact pagina op onze website.

Hulp op afstand software nu downloaden!

“Ervaar het gemak van computerhulp op afstand!”