Welke antivirus?

Nadat u uw computer heeft opgeschoond, is het natuurlijk belangrijk dat u een goede en betrouwbare antivirus software installeert op uw computer. Hierbij kunnen wij uw de antivirus van Kaspersky aanbevelen. De reden hiervoor is dat uw computer steeds meer te maken kan krijgen met diverse virussen. Op het gebied van antivirussen zijn er natuurlijk diverse soorten merken antivirussen. Er zijn antivirussen die gratis te installeren zijn en er zijn merken waarvoor u jaarlijks moet betalen. Hierbij is het cruciaal dat u kiest voor de antivirus die u computer werkelijk kan beschermen tegen spyware en andere virussen. Het kiezen voor Kaspersky zal een goede keuze zijn voor uw bescherming.

Kaspersky

AVTEST_best_performance_201410-263483Kaspersky Internet Security is verkozen tot de antivirus van het jaar 2015

Er zijn veel antivirussen waar u een keuze uit kunt maken, waaronder Kaspersky. Kaspersky is een antivirus die al veel prijzen heeft gewonnen, door de goede prestaties die Kaspersky toont. Kaspersky Internet Security is verkozen tot de antivirus van het jaar 2015. Deze award wordt gegeven aan het product met de hoogste totale score van alle openbare belangrijkste tests gedurende een jaar lang. In alle testen die er in 2015 hebben plaatsgevonden ontving het product de Advanced + award. Hierdoor kiezen veel particulieren en bedrijven ervoor om Kaspersky te gebruiken als antivirus. Er zijn verschillende producten die Kaspersky aanbiedt. De ideale keuze voor uw computer bescherming zal Kaspersky Internet Security zijn.

Internet bankieren met Kaspersky Internet Security

In de laatste jaren shopt de gemiddelde Nederlander steeds meer via internet. Dit zorgt natuurlijk ook voor meer bedreigingen via internet. Dit is vooral te zien bij het internetbankieren en bij het aanschaffen van een artikel of dienst via internet. Met Kaspersky Internet Security bent u beveiligd tegen internetfraude en andere bedreigingen die kunnen voortkomen tijdens het internetbankieren.

Bescherm kinderen met Kaspersky Internet Security

U ziet tegenwoordig dat kinderen steeds meer te maken krijgen met technologie. Er zijn veel websites waar nuttige informatie staat voor kinderen, maar er zijn ook websites die niet geschikt zijn voor kinderen. Om uw kinderen te beschermen tegen diverse websites, dan kunt u via Kaspersky Internet Security de websites laten blokkeren waarvan u niet wilt dat uw kinderen deze websites mogen bezoeken. Dit zorgt er namelijk voor dat uw kinderen veilig en betrouwbaar het internet kunnen gebruiken.

Waarom moet ik kiezen voor Kaspersky Internet Security?

In de laatste tijd zijn er steeds meer aanbieders van antivirussen, maar Kaspersky blijft toch nog de beste! Dit komt doordat Kaspersky zich steeds blijft ontwikkelingen op het gebied van virussen, trojan, adware en spyware. Dit is een belangrijke reden waarom Kaspersky zo goed is op het gebied van internetbescherming. Om te voorkomen dat uw bestanden en foto’s op uw computer in problemen komen, is het aan te raden om gebruik te maken van Kaspersky Internet Security. Het zou natuurlijk zonde zijn als u alle foto’s en bestanden van uw computer niet meer kan gebruiken. De beste keuze als antivirus is dus Kaspersky.

Wat kost Kaspersky Internet Security?

Er zijn verschillende soorten antivirussen die door Kaspersky worden aangeboden. Wij adviseren u Kaspersky Internet Security te gebruiken. Hiermee weet u zeker dat uw computer voor 100% is beschermt tegen virussen, malware en spyware. De jaarlijkse kosten voor Kaspersky Internet Security bedraagt €52,95. Omdat wij groot hebben ingekocht, kunnen wij Kasperky Internet Security tijdelijk aanbieden voor slechts €49,95. Een basis versie van Kaspersky is bij ons al te koop voor slechts €27,95. Meer informatie over de antivirus software van Kaspersky vindt u in onze webshop.

Hulp bij installatie

Mocht u problemen ondervinden bij het installeren van Kaspersky, neem dan gerust contact met ons op. Als extra service, installeren wij Kaspersky Internet Security via computerhulp op afstand geheel gratis op uw computer. Makkelijker kunnen wij het u niet maken!

Systeemvereisten:Kaspersky Award
Microsoft Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
Processor 1 GHz of meer
1 GB RAM-geheugen (32-bits) of 2 GB RAM-geheugen (64-bits)

Circa 480 MB vrije ruimte op de vaste schijf (afhankelijk van de grootte van de antivirusdatabase)
Internetverbinding voor productactivering en updates

“Voor een optimale en de beste computerbescherming kiest u voor Kaspersky!”

Bestel nu